שיטת דיימון

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/12/2012 | 17:49 | מאת: גלי

שלום ד"ר כמה זמן השיטה קיימת ומנוסה בארץ?האם מתאימה: לילד שטרם צמחו כל השיניים החדשות כאשר עיקר הבעיה היא לסת עליונה בולטת ולסת תחתונה שקועה או שצריך לחכות עד לצמיחת כל השיניים. שאלה שניה רציתי לדעת האם רסן עוזר להזזת לסת תחתונה קדימה יותר כשהיא שקועה . תודה מראש גלי

24/12/2012 | 16:12 | מאת: ד"ר שרי שטיימן

גלי שלום שיטת דיימון קיימת כבר יותר מ10 שנים ובארץ יותר מ6 שנים. ניתן להתחיל טיפול לפני שכל שיני החלב התחלפו. לשאלתך השניה:רסן לא עוזר להזזת לסת תחתונה קדימה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים