לסת צרה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/12/2009 | 23:41 | מאת: משה

שלום אני בן 28 ויש לי בעיה בלסת העליונה בצד הימיני,יש קשת פנימה עקב כך אני לא יכול לישון על צד ימין ובגלל שהיא נתפסת לי יש חיכוך של הפרק.מה ניתך לעשות? האם ניתן להרחיב את הלסת העליונה למרות גילי? האם חייב ניתוח? או שיש דרכים נוספות להרחבת הלסת העליונה בגילי.בתודה

03/01/2010 | 22:51 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום משה אני ממליצה לגשת לרופא שיניים שהתמחה בהפרעות בפרקי הלסת,(בדרך כלל זהו מומחה לשיקום הפה או מומחה לכירורגיה פה ולסת שהתמחו בנושא זה) בכדי שיבדוק את הסגר שלך ואת הסימפטומים אותם אתה מתאר והוא יכוון אותך אם לטיפול בתופעות הלוואי אותן אתה חש (ישירות על ידו) ואם לטיפול בבניית הסגר גם בעזרת טיפול אורתודנטי או משולב בכירורגיה.

05/01/2010 | 14:48 | מאת: יהודת מצגר

רינת הציע כאן בפורום את ד"ר בירשאן, גם אני מטפלת אצלו ויוכל לעזור לך עם הבעיה שלך.... בהצלחה. http://www.drbirshan.com/

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים