שני מהלכים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/07/2012 | 22:04 | מאת: רווית

שלום אני בת 35 אני מטופלת כבר שנתיים עדיין השיניים העליונות בולטות מעט ויש מנשך חצי עמוק (בעייה בסגר העובר אנכי ) הרופא שלי המליץ על אינטרוזיה הוא החליף את החוט האורתודונטי ואמר לי שהוא מכופף אותו על מנת ליצור אינטרוזיה . במקביל שם הרופא שרשרת גומיות על השיניים העליונות ואמר לי כי זה יצמיד את השיניים העליונות לתחתונות וישפר את הסגר . (הרופא אמר לי לשים גומיות בין לסתיות בלילה) את הטיפול הזה עברתי לפני כחודש ,במהלך החודש נוצרו רווחים קטנים מאוד בין השיניים החותכות העליונות . הרופא טען שהרווחים נוצרו על מנת שיהיה מקום לשיניים להדחף לאחור . לא ברור לי איך אפשר לעשות שני מהלכים שלכאורה סותרים זה את זה .יצירת רווחים קטנים ובמקביל הצמדת השיניים זו לזו באמצעות קוביות .אבקש את התייחסותך לשאלתי . אני ממש נואשת לא מבינה את הסבריו של הרופא שלי . הוא לא רוצה לדבר הרבה .קשה מאוד להבין אותו .אני לא צעירה ,רוצה כבר לסיים את הטיפול על הצד הטוב ביותר ויש לי תחושה לא כל כך טובה . חוששת מאוד שאשאר עם שיניים בולטות ועם בעייה בסגר . אנא עזרו לי ,בתודה ענקית מראש.

23/07/2012 | 06:47 | מאת: ד"ר תמר פינקלשטיין

רווית שלום, לעיתים קשת אינטרוזיה עלולה לגרום לרווחים ולכן כנראה הוסיף הרופא גם שרשרת על מנת לסגור את הרווחים ולהזיז את השיניים אחורנית. אני מציעה לך להתעקש ולקבל את התשובות לשאלותייך מהרופא שכן הוא היחיד שיודע מה בדיוק כולל הטיפול שלך בברכה, ד"ר תמר פינקלשטיין

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים