שיטת דיימון

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/05/2012 | 20:06 | מאת: מיכל

היי תמר, הלכתי לאורתודנטית והיא המליצה לי על שיטת דיימון כיוון שיש לי לסתות צרות. מה ייתרונות השטיה ומה חסרונותיה? מה ההבדל בינה לבין שיטות אחרים?

20/05/2012 | 13:28 | מאת: ד"ר תמר פינקלשטיין

שלום מיכל, הסמכים (קוביות) של דיימון הינם סמכים ננעלים וכך החוט האורטודונטי "יושב" בתוך הסמך ללא החיכוך שיוצרת הגומיה בסמכים הרגילים. כאשר משתמשים בסמכים ננעלים בד"כ ניתן להפעיל כוחות חלשים יותר על השיניים כדי להגיע לאותה תוצאת טיפול. החוטים של דיימון הינם חוטים רחבים וכך בעצם השיניים נמשכות לכיוון של הרחבה. בהצלחה ד"ר תמר פינקלשטיין

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים