הרחבת לסת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/02/2010 | 12:33 | מאת: תהילה

שלום, הלסת העליונה שלי אינה באותו קו של התחתונה. קיבלתי שתי הצעות משני רופאים. שניהם דיברו על הסד ממתכת ולאחר מכן יישור שיניים. מה סיכוי ההצלחה בטיפול זה,והאם זה כרוך בכאב קשה,050954426050056טבהתחשב בכך שאני בת 23. והאם יש טיפול חדשני/ אלטרנטיבי להצעות אלו? תודה

04/03/2010 | 11:57 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום תהילה ראשית קבלי התנצלותי על משך הזמן במתן התשובה. עניינית, באם יש התאמה בהמלצות שני רופאים מומחים,סביר להניח שתוכנית הטיפול נותנת מענה הולם לבעיית המינשך שלך.הטיפול האורתודנטי כעיקרון אינו כואב כי אחרת יגרום לנזק שאינו רצוי, אך בהחלט צפוייה אי נוחות ורגישות ולחץ מהמכשור אליו תאלצי להסתגל באם הטיפול חשוב לך. ישנן שיטות חדשניות , איניכולה לתת מענה ברור מאחר ושיטות אלה ראוי שתיבחנה ספציפית מול הבעייה שלך. זה ניתן לביצוע רק בנוכחות הפציינט. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים