יישור שיינם + שתלים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/02/2010 | 18:29 | מאת: עידן

שלום רב ד"ר אני עם גשר שנה וחצי אפשר לומר שאפילו יותר עוד חודש אני מוריד את הגשר בלסת העליונה התוצאה פשוט מדהימה אחלה טיפול אני מרוצה מאוד מה שאני לא מרוצה זה משהרופא אמר לי שהוא צרייך להתייעץ עם הרופא של השתלים לגבי הלסת התחתונה הוא לא שם לי טבעות בלסת התחתונה מכיוון שיש לי חוסר שיינים מולד 2 שיניים הבנתי שזה גנטי 7 אחוז מהאוכליסה. שאלתי היא כך? זה הגיוני שהוא לא שם לי טבעות למטה עדיין אחרי שנה וחצי של טיפול אני לא רוצה שהוא ישים לי טבעות עכשיו עוד שנה . אני רוצה לדעת אם את עובדים ככה במקרים כאלה . או מה שהרופא הסתבך על הלסת התחתונה ולא יודע איפה למקם את הששיינים ולפנות מקום ל 2 השתלים הנותרים. מה אתה אומר מה את ממליץ לי לעשות תודה רבה עידן אני בן 25 ואין לי זמן להתלבטיות של הרופא אני רוצה להעיף את הגשר מהפה מה שכן הלסת העליונה יצאה מדהים!

18/02/2010 | 22:33 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום עידן, במקרים של חסר מולד של שיניים בהחלט יתכן צורך בשתלים עתידיים באיזור החסר.לכן נכון לתכנן את הטיפול עם רופא משקם. יש לבצע תאום ציפיות עם המטופל מראש לדעתי בכדי שלא תהיינה הפתעות. בהצלחה ד"ר שרי יהב

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים