שיטת קליר אליינר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/02/2010 | 14:08 | מאת: moran 21

שלום, אני רוצה להתחיל טיפול בשיטת clear aligner בחברה שנקראת time 4 smile. האם השיטה הזו טובה ומוכחת כמוצלחת? ומה ההבדל באיכות/תוצאה לעומת אינויזיליין?

18/02/2010 | 22:28 | מאת: ד"ר שרי יהב

שתי השיטות נראות ,ויזואלית דומה, כפלטות שקופות. שיטת האינויזליין מבוצעת ע"י טכנולוגיית המחשב, מידות הגבס של המטופל נסרקות ומבוצעת הדמיית ותכנון מוקדם של הפלטות העוקבות בהן יש להשתמש. שיטת הclear aligners נעשית ע"י חיתוך תבניות גבס, ולכן יש לקחת מידות רבות במהלך הטיפול. התכנון המוקדם של האורתודנט המטפל הוא הקריטריון להצלחה, ולא השיטה בלבד.

23/02/2010 | 09:26 | מאת: moran 21

כשהייתי בייעוץ אצל אורתודנט לטיפול בגשר, נאמר לי כי עליי לבצע 2 עקירות בלסת עליונה ו2 עקירות בלסת תחתונה. בייעוץ אצל קליר אליינר נאמר לי כי אין צורך לבצע עקירת שיניים וכי אפשר להתחיל את הטיפול בפלטות השקופות ללא עקירה. האם זה הגיוני? שאין צורך לבצע עקירה ופשוט לבצע את היישור?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים