שיניים צפופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/02/2010 | 11:30 | מאת: עדי

שלום ותודה על העזרה. אני בת 21 ניגשת לביצוע יישור שיניים חוזר ומעוניינת בייעוץ לגבי עקירת שיניים. האורטודנטית שביקרתי אצלה המליצה על עקירת 4 שיניים בשל הצפיפות שלהן כמניעה למחלות עתידיות. קשה לי המחשבה שאני הולכת לעקור 4 שיניים בריאות לחלוטין. איך אני יכולה לדעת שהצפיפות שלי אכן כה חמורה המצדיקה עקירות אלה? סביר לעקור שיניים בריאות? רופא אחר אמר לי שאפשר להסתפק בשיוף - עלי לשייף בלסת העליונה 6-7 מ"מ - האם זה שיוף סביר או מסיבי? מה הדעה הרווחת על שיוף, האם מומלץ? תודה על העזרה, אני מתחבטת בעניין מזה זמן רב. עדי

16/02/2010 | 21:14 | מאת: ד''ר רמי פטררו

שלום עדי, בשנים האחרונות אנו עוסקים ביישור שיניים בשיטת Damon,המאפשרת יישור שיניים לרוב גם במקרים הכי קשים ללא עקירות שיניים וכמן כן ללא שיופים למיניהם.

18/02/2010 | 22:22 | מאת: ד"ר שרי יהב

ערב טוב עדי, ניתן להבין את חששותיך, ואכן הרבה מטופלים מוטרדים מאותן סיבות. בכדי לתת לך מענה אחראי ומקצועי, חשוב לראות אותך, להתרשם ממראה פניך, והטיות שיניך כמו גם מידת חשיפתן והצפיפות שקיימת. לתת תשובה על " שיטה שעובדת ללא עקירות " לא הייתי מתחייבת , שכן הנתונים שציינתי הם הכלים לתכנון הטיפול ההולם. ידע זה יש לאורתודנט המומחה. בברכה

24/05/2010 | 21:02 | מאת: תמיר

רמי מה קורה, זה תמיר, עושים מפגש של השכבה ב 21 ליוני באסקובר צומת הצריף. תגיב להודעה אם זה אתה. יש תמונה גדולה מהחיים שלך מנגן על גיטרה על גג בית הספר

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים