הגיל להתחיל טיפול ליישור שיניים?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/02/2010 | 14:59 | מאת: משה א

ד"ר שלום רב יש לי ילד בן 9, הילד צריך טיפול יישור שיניים בשיניו העליונות, הדבר אמנם לא מציק לו, אך הוא מראה התלהבות להתחיל כבר בטיפול כזה. לאחרונה רציתי לקבוע לו תור לפגישת ייעוץ, אולם אשתי טענה שזה מוקדם מידי ולא ראתה ילדים בגילו מטופלים ביישור שיניים וכי יש לחכות לגיל מתקדם יותר. מה אם כן הגיל האידיאלי להתחלת טיפולים אלה? אדגיש שאין מדובר במקרה קיצוני.

18/02/2010 | 22:09 | מאת: ד"ר שרי יהב

ערב טוב משה, "התלהבותו" של ילדכם בהחלט מצביעה על בשלות. לגבי גיל טיפול..העיתוי תואם לחומרת ליקוי הסגר, כמו כן נכון להתחשב בעיתוי תחלופת השיניים. ישנם ילדים צעירים ממנו המטופלים אורתודנטית. לאור מוכנותו הגבוהה, מומלץ כי אורתודנט מומחה יבדוק את בנכם. כך תקבלו דעה מקצועית התואמת את צרכיו. בברכה. ד"ר יהב

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים