יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/02/2010 | 18:34 | מאת: דניאל

שלום, יש לי בעיה עם שיניים שאני סובלת ממנה כבר המון שנים.. בחלק העליון של השיניים, הן נורא עקומות ותמיד התנגדתי לגשר אבל אני מתחילה להבין שאין לאן לברוח, אני בת 20 וזה דיי מבייש אותי ללכת עם גשר, האם את יכולה להמליץ על פיתרון אחר? נכנסתי לאתר דרך כתבה שפורסמה במגזין והבנתי שיש שיטה אחרת, השאלה אם זה מתאים לי.. יש לי שיני "ערפד" קדמיות השמאלית יצאה החוצה כיוון שאין לה מקום והשנייה די בסדר.. אשמח לעזרה.. תודה.

18/02/2010 | 22:02 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום דניאל, אני מבינה היטב את מצוקתך, בעיקר בגיל בו את רוצה להקסים את הסובבים לך בחיוך.. בהחלט יש פתרונות, " סמויים מהעין ". לגבי התאמה לצרכיך, יש לבדוק את סגירת ובריאות השיניים, מבנה הפנים ויכולת ההסתגלות שלך לצורך התאמה אישית של סוג הטכנולוגיה. מומחה ליישור שיניים בעל ניסיון בטיפול במבוגרים יודע לתת את המענה הראוי. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים