יישור שן בודדת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/02/2010 | 09:22 | מאת: רעות

כל השיניים אצלי ישרות מלבד אחת השיניים הקדמיות העליונות שמסובת קצת ונוטה הצידה (מה שגם יוצר רווח קטן בין 2 השיניים). האם יש דרך תקן את הפגם מבלי להרכיב גשר על כל השיניים אלא רק להתמקד בשן הזו? כמה זמן עקרונית טיפול כזה אמור לקחת?האם ייתכן באופן כללי שתוך חודש חודשיים השן תזוז ותתיישר?

10/02/2010 | 23:34 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום רעות התשובה לשאלתך הראשונה, הינה ...לא. לגבי כמה זמן הטיפול ימשך, בהחלט יתכן שהטיפול יהיה קצר. קשה ברמת המידע הנתון בידי לקבוע האם זה יקח חודש עד חודשיים, מאחר וזה תלוי מאד במבנה הסגר הקיים. ממליצה על פנייה למומחה שיוכל לתת מענה לשאלות אלה לאור איבחון קליני שיבצע בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים