בטיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/02/2010 | 10:14 | מאת: רננה

שלום. אני בעיצומו של טיפול אורתודנטי. יש לי גשר למעלה כבר 9 חודשים ובלסת התחתונה חודש בדיוק. הטיפול עצמו נועד ליישור בלבד ותו לא. הערכת הרופא הייתה מינימום חצי שנה... כמה עוד נשאר לדעתך בהתחשב שרק לא מזמן שמנו את הגשר התחתון?

08/02/2010 | 09:05 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום רננה היכולת להעריך את משך הטיפול מותנית בפרמטרים קליניים רבים כמו ליקוי הסגר ועוד. איני יכולה לבצע הערכה שכזו על סמך תיאורך. אני בטוחה אם זאת, שהמומחה המטפל בך, ידע לספק תשובה מדוייקת יותר. בברכה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים