יישור שיניים נוסף

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/04/2011 | 22:49 | מאת: אלונה

שלום רב, אני בת 25 בגיל 14 עשיתי יישור שיניים לראשונה אשר ארך כ 3 שנים. התוצאה לא הייתה 100%,הבעיה אצלי הייתה שעצם החניכיים בלטה מה שגרם לשיניים העליונות להיות ברווח של 2 אצבעות מהשיניים התחתונות... לטענת האורטודנט מאחר והורי לא אישרו לעקור לי שיניים בריאות התוצאה לא הייתה יכולה להיות 100% בלסת התחתונה שמו לי פלטה קבועה (פנימית) ובלסת העליונה (הבעייתית) נתנו לי פלטה שקופה שלימים הסתבר כי היא לא שווה כלום, השיניים שלי זזו (אומנם לא חזרו למצבם הקודם, אך איאפשר לדעת מה יקרה בעתיד) וכעת הן אפילו לא בקו ישר (ז"א 2 השיניים הקידמיות בולטות קצת יותר מהשן שלצידן בכל צד) מה שאז הן היו פשוט מאוד בלטו החוצה האם יישור שיניים נוסף יפתור את הבעיה לצמיתות? האם יש גשר פנימי? ז"א שלא מודבק על גבי השיניים אלא משהו מוצע יותר? אם כן מה העלות שלו? תודה מראש!

27/04/2011 | 11:40 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום אלונה, הפער בין אופן ההתבוננות שלך כבוגרת לעומת היותך ילדה בחיוך שלך, מצדיק פגישת ייעוץ אצל מומחה לאורתודנטיה. אשמח לסייע בברכה ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה במבוגרים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים