אחרי טיפול אורתודנטי מה עושים כשלא מרוצים מהתוצאה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/12/2009 | 21:13 | מאת: ציונה

שלום רב .הילדה אחרי טיפול של 3 שנים בערך .קודם הרחווה של החך העליון. שלדעתי עשה לילדה נזק. כי כאשר הוא הוריד לה את ההרחווה כנראה שהוא לא עשה פעולה של קשירה והחך כל כך בלט החוצה שהילדה לא יכלה לסגור את הפה אחרי חיוך בלי להתאמץ . שזה גורם לי לשאול האם יכו להיות לה בעיה בשורשים , עקב תזוזות חזקות של החך ? גם בזמן הטיפול של ישור שיניים, ביקשתי שיתחשב בלסת התחתונה שהיא בולטת פנימה ולא יישר את השיניים לגמרי כי זה לא יהיה יפה לפנים .לא רק שלא שקשיב לי הוא גם גרם לשיניים העליונות להיות יותר עמוקות מאשר השיניים התחתונות . אחרי שראה וניסה לתקן את הנזק. לקראת סוף הטיפול אחרי שביקשתי לבדוק שוב שהשיניים בסדר לפני שהוא מוריד את הגשר לגמרי . הרופה אמר לי שהשיניים בסדר והוריד לה את הגשר . אחרי שהוא הוריד את הגשר רואים שהשיניים יושבות בכאילו קו אחד אבל לא שלם . זאת אומרת שלמעלה בצד איפה שהשן התוחנת השיניים לא יושבות נכון כמו בצד השני . וחוץ מיזה הלסת התחתונה באלכסון קטן . זאת אומרת שהסגירה של השיניים לא טובה . מה לדעתך אני אמורה לעשות ? מאחר וכבר הורידו לה את הגשר . לא רק שהרופה הבטיח לי שיהיה בסדר .הוא גם גרם ללסת

29/12/2009 | 21:55 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום ציונה התיאור אותו את מתארת מבטא חוסר שביעות רצונך מהתוצאה. המתבקש מכך הוא, לפנות לחוות דעת נוספת מרופא מומחה, עם הילד ותיק הצילומים.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים