האם שיטת Invisalign יכול לסדר קו אמצע בשיניים?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/02/2010 | 14:35 | מאת: עמוס

שלום, יש לי קו אמצע לא תקין בשיניים העליונות - הן לא "יושבות" בדיוק על השיניים התחתונות אלא מוטות לצד (בעקבות ניב שצמח לי בצעירותי מעל השיניים העליונות ונעקר). האם שיטת Invisalign יכולה לעזור בכך? אם לא, האם יש שיטות אחרות לטיפול נסתר (או שקוף) שנמצאות כרגע בפיתוח? הקשתות הפנימיות והגשר השקוף לא הכי נראים לי, בעיקר בגלל שהגשר הפנימי בעייתי מבחינת ההסתגלות, והגשר השקוף עדיין נראה (אני עובד עם ציבור. בן 35). השאלה היא האם שווה לחכות לטכניקות חדשות

06/02/2010 | 23:38 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום, עמוס אנימבינה שנבדקת כבר וקבלת המלצות לתוכניות טיפול. בעיקרון, אין שיטה שעובדת ושיטה שלא עובדת. תבונתו של המומחה היא בהתאמת שיטת הטיפול לבעיית הסגר הקיימת. גם שיטת Invisalign יכולה לתת מענה על הצורך. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים