יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/01/2010 | 14:11 | מאת: רם אורן

שלום רב, אני בן 23 ולאחרונה עברתי יישור שיניים שכלל גשר, פלטה נשלפת ולאחרונה פלטה קבועה שיצאה מהמקום אחרי שבוע.כאשר יצאה הפלטה חזרתי לפלטה הנשלפת בהוראת הרופא עד לפני שבוע שאיבדתי את הפלטה הנשלפת. בהתייעצות עם הרופא שלי, הוא טען שאין תזוזה משמעותית של השיניים אחרי השבוע וחצי, ולכן אין צורך לעשות שוב פלטה קבועה או נשלפת. רציתי לשמוע ממך חו"ד שנייה. תודה, רם

01/02/2010 | 00:23 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום רם על מנת לקבל חוות דעת מקצועית לאור תיאורך, רצוי לגשת לאורתודנט מומחה , להיבדק כשצילומי תחילת הטיפול איתך. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים