אצבע בפה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/12/2010 | 17:39 | מאת: מורן מורן

שלום לך ד''ר שרי אני בת 18 ועם אצבע בפה מגן חובה אני לא מצליחה להפסיק להשים אצבע בפה.. עברתי טיפול יישור שיניים -גשר,אך ללא הצלחה במשך 5 שנים הרחבת לסת עליונה והמשכתי להשים אצבע בפה לאחר 5 שנים של גשר בפה ללא הצלחה של סגירת הלסתות הוצאתי את הגשר והמשכתי להשים אצבע בפה ולבנתיים שוב השיניים מתחילות בדרכן להיתעקם. האם יש לך אפשרות לעזור לי בדרך שאוכל להפסיק להשים אצבע בפה אני לא מצליחה להירדם בלי אצבע בפה אני אשמח לעזרה.

12/12/2010 | 00:35 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום מורן, הרקע לבעייה שהצגת הוא נפשי. טיפול אורתודנטי משפיע על לסתות ושיניים, אך לא על צורך רגשי. ממליצה על טיפול פסיכולוגי, בהצלחה ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים