קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/11/2010 | 17:44 | מאת: שלי

אני עומדת לםפני הורדת הסמכים אך מתנגדת לקיבוע (בלסת העליונה ) לכל החיים. האם הדבקת קיבוע למשל לחצי שנה יכולה לעזור בייצוב השן, ולאחר מכן לעבור לפלטה בלילות, או שאם זה לא לכל החיים אין משמעות לכמה חודשים של קיבוע?

23/11/2010 | 21:10 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלי שלום, קיבוע כשמו כן הוא, הדבקה קבועה. מטרתו למנוע שינויים ארוכי טווח כשצפוייה נסיגה בעמדות השיניים. הנסיגה עלולה להתרחש גם שנים רבות אח"כ. אי ביצוע הקיבוע, אם כך המליץ האורתודנט תעביר אחריות אליך על כל שינוי שיחול בהמשך. בהצלחה ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים