צמיחת שיניים קבועות מאחורי שיני חלב

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/10/2010 | 08:31 | מאת: שולה

שלום רב. לבני החלו לצמוח השיניים החותכות התחתונות הקבועות, אך שיני החלב טרם נשרו (הקבועות צומחות כרגע מאחוריהן). האם יש לעקור את שיני החלב, או לחכות שינשרו באופן טבעי?

31/10/2010 | 19:34 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום שולה, השלב בו שיניים בוקעות כשהנשירות אינן נושרות דורש ביקור אצל אורתודנט מומחה. כדאי להעריך אם הבעייה נוצרת עקב אי התאמה בין עיתוי בקיעת השיניים הקבועות לנשירת החלביות, או על רקע צפיפות לדוגמה. בהצלחה, ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה בילדים ומבוגרים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים