אשמח לעזרתך!

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/01/2010 | 18:28 | מאת: אפרת

שלום רב, בגיל 9-10 נפלתי על שיניי הקדמיות ומאז מצבן התדרדר. מאוחר יותר נאמר לי שהעצב באחת השיניים מת ויש ל"השתיל" שן, הם קראו לזה "כתר שוודי". מהחך העליון יוצא כמו בורג מברזל ועל זה הדביקו לי את השן. כמובן שזה לא קרוב להיראות אמיתי. בנוסף, השן הזו יותר בולטת ושאלתי היא האם ניתן לעשות גשר/ריבועים על השיניים העליונות? האם זה יעזור להחזיר את השן הקדמית קצת אחורה בהתחשב שאין שורש אלא סוג של בורג?

24/01/2010 | 23:00 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום אפרת קשה על בסיס התיאור שנתת לתת אבחנה ברורה. אם מדובר על שתל, לא ניתן להזיז שן זו,והמשמעות היא שתנועת יתר השיניים מוכתבת על ידו. אני ממליצה שתיבדקי ע"י מומחה לישור שיניים שיתן הבחנה מדוייקת לאור בדיקה קלינית ולצד הרקע אותו תיארת. בברכה ובהצלחה

25/01/2010 | 14:33 | מאת: אפרת

האם ניתן להיבדק על ידך או שאת יכולה לתת לי המלצה על מומחה אחר? אם כן, אשמח לפרטים על מנת שאוכל ליצור קשר.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים