אורטודנט

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/10/2010 | 09:11 | מאת: ליאור

מדוע אצל אורטודנטים, גם פרטיים כאשר עובד יותר מרופא אחד הטיפולים נ ערכים למטופלים במקביל באותו חדר, זאת בניגוד לרופאי שיניים כלליים שהטיפול נערך בפרטיות?

21/10/2010 | 22:03 | מאת: ד"ר שרי יהב

ליאור שלום, הטיפול האורתודנטי שונה באופיונו מטיפולי שיניים רגילים. הטיפול בד"כ קצר, " לא כואב ",ולעיתים חשוב שגורם מקצועי נוסף יצטרף לטיפול כגון שיננית להדרכה בהגיינה או הסברים. לכן, אופן הטיפול שונה. ישנה אפשרות, במידה ואתה מעדיף פרטיות לפנות לרופא שמטפל בך, ולבקש את האינטימיות שחסרה לך, בהצלחה, ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה במבוגרים וילדים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים