טיפול אורתודנטי ובר מצווה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/09/2010 | 11:21 | מאת: לימור

שלום רב, הייתי עם בני בבדיקה אצל אורתודנט והוא קבע שבני זקוק לטיפול של שנה וחצי. לצערי, רק לאחר שהגענו הביתה חשבתי על כך שבר המצווה שלו תחול בעוד שנה ושלושה חודשים והוא לא מעוניין להיות עם הגשר בחגיגת בר המצווה. האם אפשר להוריד את הגשר לטובת החגיגה ואז להחזיר עד לסיום הטיפול??

27/09/2010 | 22:17 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום לימור, אם העניין מאוד עקרוני, מומלץ להתחיל את הטיפול אחרי האירוע. לידיעתך, חיוך עם " קוביות על השיניים " אופייני לתמונות ילדי בר מצווה ומהווה מזכרת יחודית לגיל זה. מזל טוב, ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה במתבגרים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים