סד לילה שהוא גם פלטה אפשרי?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/01/2010 | 20:27 | מאת: אלי

שלום רב, אני שוחק שיניים ועליי לשים סד לילה אבל יש בעיה, אני גם נתבקשתי על ידי האורטודנט לשים פלטה בלילה לשמירה על תוצאות טיפול ישור השיניים שעברתי, ובגלל אותה שחיקה כבר הרבה זמן לא שמתי את הפלטה ואני חושב שיש תזוזה בשיניים הטוחנות.. האם אפשר לשלב בין הדברים? ואם לא מה עליי לעשות?

13/01/2010 | 22:57 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום אלי במקרה זה חשוב שהאורתודנט והמומחה לבעיות סגר (הרופא שהמליץ על סד למניעת שחיקת השיניים)יתקשרו בינהם ויגיעו להבנה והסכמה על פלטה שהיא המתאימה ביותר לצרכיך (כתלות במידת השחיקה, רגישות בפקרי הלסת, הנטייה להצטופפות המישנןוכד'). בהצלחה

14/01/2010 | 18:04 | מאת: אלי

תודה רבה ד"ר, אך לא הצלחתי להבין ,זה אפשרי בכלל סד שהוא גם משמש כפלטה או שלא קיים דבר כזה בכלל?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים