שעווה דנטלית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/07/2010 | 20:15 | מאת: עדי

עשיתי גשר לפני שבוע ואני מרגישה שהגשר פוצע את החניכיים מבפנים בשיניים האחוריות. אמרו לי שיש שעווה מיוחדת למקרים כאלו והתור שלי לרופא רק עוד 6 שבועות. היכן ניתן להשיגה? האם רק אצל הרופא?

01/08/2010 | 00:15 | מאת: ד"ר שרי יהב

עדי שלום, שעווה אכן מכסה איזורים בולטים או חדים. גם אם התור למרפאה בעוד מס' שבועות, צוות המרפאה אמור להיות מיומן ולהגיש לך את השעווה כולל הדרכה לשימוש בה. כמו כן, ניתן למצוא את השעווה האורתודנטית בבתי המרקחת, בברכה ד"ר יהב שרי מומחית ליישור שיניים בילדים ומבוגרים

20/09/2010 | 14:03 | מאת: אלונה

שעווה אורטודונטית ניתן למצוא בכל בית מרקחת פרטי שיש בכל מקום

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים