תיקון טיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/01/2010 | 10:00 | מאת: חיים

שלום בני בן 14 עבר טיפול אורתודנטי במשך קרוב לשנתיים. מכוון שלא הייתי מרוצה מתוצאות הטיפול, הרופא טען שאפשר לשים טבעות בשנית על מנת לשפר את התוצאה. האם הדבר עלול לפגוע בשיני הילד ? בתודה חיים

09/01/2010 | 18:45 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום,חיים ראשית, חשוב להבין מדוע הוסר המכשור מבלי שהיה בעצם תיאום ציפיות עם הרופא המטפל לגבי תוצאות הטיפול ושביעות רצונכם. שנית, באם חלפו לפחות שישה חודשים מהסרת המכשור ואין גורם סיכון (כגון: נטייה לספיגת שורשי שיניים או היגיינה בעייתית) אין מניעה מביצוע שלב טיפולי נוסף הכרוך בהדבקת המכשור מחדש. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים