יישור שיניים חוזר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/07/2010 | 22:18 | מאת: הילה

שלום, בגיל 13 עשיתייישור שיניים+רסן(לאחר עקירה של 4 שיניים-2עליוניות ו2- בלסת התחתונה) עקב בליטה של שיניים קידמיות. הטיפול עבר בהצלחה, לאחר שנתיים הרגשתי כי השיניים מתחילות לבלוט קצת ושוב הלכתי לביקורת והרופא אמרה כי זה לא יזוז יותר ממה שזה יזז. היום אני בת 24 ואני מרגישה כי השיניים בלסת העליונה של בולטות- הלכתי לרופא אורטודנט על מנת להתחיל יישור חוזר אך הוא אמר שאי אפשר היות לא ניתן לעקור יותר שיניים ממה שעקרו לי-(אין לי כלל רווח בשיניים והשיניי הבינה יצאו לי ). האם אין אפשרות ליישר שיניים??? ולחיות כך כל החיים?

31/07/2010 | 23:46 | מאת: ד"ר שרי יהב

הילה שלום, אכן קיימים מקרים בהם לאחר תום תקופת הטיפול, ומשום שתהליך הגדילה וההרגלים ממשיכים, קיימת נטייה לנסיגה בתוצאות הטיפול, במקרה שלך, השנות הבליטה. ממליצה כי תגשי לחוות דעת נוספת בעניינך, בכדי לבחון האם אכן מוצו האפשרויות לשביעות רצונך. בהצלחה, ד,ר שרי יהב מומחית ליישור שיניים במבוגרים וילדים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים