טיפול אורתודנטי למבוגר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/01/2010 | 22:48 | מאת: משה דרימר

שלום אני עומד להתחתן בעוד כשבעה חודשים. השיניים שלי אינן ישרות ויש לי רווחים גדולים בין השיניים בלסת העליונה. רציתי לדעת האם ניתן בפרק זמן שיש עד החתונה לסדר את החיוך שלי וליישר את השיניים? תודה

09/01/2010 | 18:50 | מאת: ד"ר שרי יהב

מזל טוב משה אין ספק שמדובר בארוע בו לחיוך משמעות רבה. על פי דבריך, יש רווחים בין שיניך ובאופן עקרוני עומד לפניך פרק זמן סביר לשם סגירתם. אך, האורתודנט המומחה לוקח מדדים נוספים בהחלטה על משך ואופי הטיפול (כגון: אופן סגירת השיניים,קו החיוך שלך ) כך שיתכן שאחרי החתונה יומלץ על שלב טיפול פעיל נוסף להשגת התוצאות המיטביות בטיפול. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים