ד"ר שרי יהב שלום רב

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/12/2009 | 17:34 | מאת: ליאת

לפניי כשלושה חודשים נחבלתי בצד ימין של פניי כתוצאה ממהלומות קשות ומאז ניכר שינוי בצורתם. לאחר 4 ימים נישלחתי ע"י רופא המשפחה לצילום במכון דרום הרצליה ושם עשו לי בדיקת cr (כך כתוב על דיסק הצילום) על דעת עצמי ניגשתי עם הצילום למומחה של עצמות הפנים ולאחר "הצצה" קלה בצילום נאמר לי שהכל בסדר ושאין תזוזה של עצמות. ברצוני לדעת 1. איזו בדיקה נוספת ניתן לעשות כדיי לאבחן את החבלה לעומקה ולמי ליפנות כדיי לקבל חוות דעת נוספת? 2.אם שיניי שינו את מקומן כתוצאה מהחבלה האם זה משהו שיכול גם הוא לשנות את צורת הפנים? עושה רושם ששיניי התוחנות נכנסו פנימה אל תוך חלל הפה כתוצאה מהמכות ויירדו מעט למטה,בעת האירוע סגרתי את הלסת והפעלתי שריר,אני לא יודעת אם זה היה נכון לעשות כך וחוששת שלא יהיה ניתן להחזיר את צורת הפה + החיוך לקדמותו. יש לציין עקב האירוע הקדמתי את תוכניותיי לגביי יישור שיניי שהיו אינן ישרות עוד לפניי האירוע הנ"ל וכרגע אני איני יודעת מהיכן עליי להתחיל את תהליך יישור השיניים לכן אני פונה אליך לעזרה מאחר ואני לא יודעת לאן לפנות .

28/12/2009 | 23:50 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום באם כוונתך שנבדקת אצל מומחה לכירורגיית פה ולסת ולדעתו אין כתוצאה מהטראומה,שינוי במבנה או בתפקוד הלסתות והשיניים, אזי מומלץ לגשת למומחה ליישור שיניים (אורתודונט) ולקבל המלצה על אפשרויות הטיפול התואמות לצרכים התפקודיים והאסתטיים שאת מציגה.

29/12/2009 | 14:31 | מאת: ליאת

יישור שיניים יכול להשפיע על מבנה הפנים \ עצמות לחיים או סימטרייה של הפנים ?

23/02/2011 | 11:56 | מאת: נחמה

מדהים לתאר לכם תגובתה של ד"ר שרי יהב. לדאבוני מזה כשבוע אני מסתובבת ללא שיניים בפה, וזאת משום שעשיתי טיפול במרפאתה של ד"ר שרי ביום שני שעבר, הטיפול כלל הוצאת גשר כתרים והדבקתו חזרה, למחרת הגשר נפל ורצתי למרפאה לקבל עזרא ראשונה...כלומר הדבקה חוזרת של הגשר. המרפאה היתה סגורה, גם ביום רביעי וביום שישי נגשתי לשם והיה סגור, כל יום התקשרתי ולא קבלתי מענה טלפוני.היום נענתי סוף סוף על ידי ד"ר שרי בעצמה ובכבודה, אמרתי לה שיש לי בעיה ואני זקוקה להדבקה של גשר, ישר היא אמרה לי, "לא אני לא מבינה" חזרתי שוב על דברי, והסברתי לה כי נפל לי גשר עם כתרים ואני צריכה עזרה הדבקת הגשר. היא הציפה אותי בשאלות מוזרות כאילו אין לה שמץ של מושג על מה אני מדברת.בשורה התחתונה היא הפנתה אותי לרופא שעשה לי את הגשר לפני מספר שנים, כי זו אחריותו... הסברתי לה שוב, כי רופא ממרפאתה טיפל בי ביום שני שעבר, והוא שהוריד לי את הגשר על מנת לבצע את הטיפול, והדביק לי את הגשר באופן זמני, והיות והגשר נפל אני צריכה שידביקו לי אותו שוב, ולא חשוב לי ממי לקבל עזרה, אני אומרת לה "אפילו ממך" אך היא נרתעת כאילו בקשתי ממנה לעשות לי שתל...תארו לעצמכם ד"ר, אורטודנטית עם נסיון רב לדבריה ואינה מסוגלת לערבב דבק ולהדביק גשר...על רופאה ומרפאה כזו לסמוך??? למחשבה

23/02/2011 | 11:31 | מאת: נחמה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים