טיפול אינויזליין מחיר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/10/2016 | 16:12 | מאת: שלומי

הייתי היום אצל אורטודנט. הוא נתן לי הצעת מחיר של 27 אלף שקל לטיפול אינויזליין כולל קיבוע לאחר מכן. זה מחיר סביר? מה הוא טווח המחירים הממוצע לטיפול שכז?

19/10/2016 | 20:02 | מאת: רונית גראפי

מקבילה לאיויזיליין. קבלתי היום הצעת מחיר של 8,000 ש"ח לשתי לסתות. ד"ר יוסף בו יוסף. מקבל בגבעת שמואל, גוש דן. נשמע מקצועי ומאוד נעים.

20/10/2016 | 23:25 | מאת: רונית

בגבעת שמואל, בשכונת רמת אילן

שלום רונית על פי הרישום באגודה האורתודונטית ד"ר יוסף בו יוסף אינו אורתודונט מומחה. אינני יכול לחוות דעה עליו. הטיפול בטכניקה המקבילה לאינויזלין יכולה להתאים למקרים קלים בלבד , בהם תנועת השיניים הנידרשת מוגבלת.לטיפול נרחב הטכניקה אינה מתאימה. המלצתי שתקבלי חוות דעת מאורתודונט מומחה מה נדרש בטיפול ואיזו טכניקה מתאימה. בברכה. ד"ר צור

שלום שלומי הצעת המחיר שקבלת מתאימה לטיפול אורתודונטי מורכב. במקרה שאכן יש לך טיפול גדול המחיר סביר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים