שאלה לגבי ישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/10/2016 | 14:54 | מאת: c

אני בן 30 אני רוצה לעשות יישור שיניים אבל סובל מחריקת שיניים רציתי בבקשה לדעת האם ניתן ליישר שיניים במצב כזה? האם נותנים סד מיוחד ששומר על השיניים בזמן היישור?

שלום ניתן ליישר שיניים גם לאנשים ששוחקים שיניים.אם היישור דורש טיפול בלסת אחת הרי שניתן להכין סד לילה בלסת הנגדית. במידה ומיישרים את השיניים בשתי הלסתות אז ממתינים עם הכנת סד הלילה עד לסיום הטיפול האורתודונטי. טיפול עם קשתיות שקופות כמו אינויזלין יכול לתת פיתרון מידי הן ליישור השיניים והן לשחיקה. בברכה. ד"ר צור

08/10/2016 | 22:02 | מאת: c

האם אינווזליין עמיד בפני חריקת שיניים? האם אחרי היישור יש סד שעליו אתה ממליץ או על מקום שאפשר לעשות? תודה לך

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים