גובה השיניים בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/09/2016 | 17:24 | מאת: חיים

שלום ד"ר. ותודה מראש על העזרה. יש לי בעיה בגובה של בשיניים בלסת התחתונה כלומר יש שן גבוה ושן נמוכה ושן נמוכה עוד יותר. זה נראה בערך כך: --_ --_ , קצת קשה לתאר. שן נמוכה שן גבוה , האם אפשר להכניס שן לבפנים על ידי לחץ מלמעלה של השן? ופעולה הפוכה לשן קטנה? טיפול עם אורתוליין גשר שקוף, יהיה אפשרי במקרים כאלה? תודה שוב

שלון חיים בהחלט ניתן ליישר את השיניים שתארת. ינתן לדחוף ולהזיז את השיניים כלפי פנים,לתוך העצם ,וגם למשוך כלי מעלה. טיפול עם פלטות שקופות יכול להתאים אבל איזה סוג פלטות- החברה המייצרת -תלוי בחומרת הבעיה. בבעיה מורכבת רצוי פלטות כמו של חברת אינויזלין שניתן לתכנן טיפול ארוך ולהגיע לתוצאה הרצויה. טיפול עם אורתוליין יתאים רק למקרים מאוד קלים עם מעט תזוזה נחוצה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים