בליטה וגומיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/08/2016 | 14:59 | מאת: רון

ד"ר שלום שאלתי כאן לא מזמן בקשר לסגירת בליטה בעזרת גומיות ולא ממש הבנת את שאלתי.. הכוונה כמובן כאשר יש סמכים הן בלסת העליונה והתחתונה והרופא רוצה למשל להימנע מעקירה או שיוף של השיניים האם הגומיות יכולול להספיק.. אני רוצה מעט שתבין את המצב, הלסת העליונה אין בעיה של צפיפות והשיניים ישרות.. בלסת העליונה סבלתי מצפיפות שיניים והרופא בחר להגדיל את הקשר על ידי הזזת שיניים קדימה וכעת הוא רוצה לסגור את זה בעזרת גומיות.. האם זה אפשרי?

שלום רון אתה מתכוון שהרופא רוצה לתקן את הרווח שבין השיניים העליונות לשיניים התחתונות. "בליטת השיניים". במידה והפער אינו גדול ניתן לתקן זאת עם גומיות המחוברות בין השיניים העליונות לתחתונות. כח הגומיה מזיז במידה מסויימת את השיניים העליונות פנימה(אחורה) ואת השיניים התחתונות קדימה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים