שאלה לגבי רופא השיניים ויישור שיניים פנימי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/08/2016 | 16:33 | מאת: ענת

אני מעוניינת בישור שיניים פנימי אינקוגניטו והרופא אליו פניתי אינו רשום כאורתודנט אלא רופא מוסמך לטפל בשיטת ה INCOGNITO באירופה ובישראל, חבר פעיל באגודה האורתודונטית האירופאית, באגודה האמריקאית ובפדרציה העולמית של האורתודונטים - WFO.האם זה מספיק ואפשר לסמוך על זה?

שלום ענת על פי התאור שלך הרופא המדובר אינו בעל תואר מומחה ליישור שיניים בארץ . חברות באיגודים אירופאים יכול לעשות כל רופא שיניים וגם הסמכה לטיפול באינקוגניטו יכול רופא שיניים רגיל לקבל באירופה. תוכלי להצליב מידע גם עם האתר של האגודה האורתודונטית הישראלית שם מופיעים שמות הרופאים המומחים לאורתודונטיה. לדעתי עדיף רופא מומחה החבר באגודה האורתודונטי שיבצע את הטיפול שאת מבקשת לעשות.לא כל מומחה מבצע טיפולים לינגואלים . תוכלי לבדוק באתרים האישיים של כל רופא. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים