יותר מדי זמן עם גשר נראלי קצת מוגזם

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/08/2016 | 17:42 | מאת: יוני

שלום אני נמצא עם גשר מעל 5 שנים השיניים שלי לא היו קריטיות שמצדיקות גשר מעל 5 שנים כל מי שאני שואל אותו הוא אומר לי שהיה לו גשר שנה וחצי שנתיים ושאני אומר שיש לי 5 שנים כולם מופתעים כרגע אני נמצא עם הגשר ואני לא עומד להוציא אותו בקרוב לפי דעתך אתה לא חושב שיש כאן רשלנות?

שלום יוני הייתי ממליץ לך לגשת לבדיקת ייעוץ אצל מומחה לאורתודונטיה. רופא אחר שיסביר לך את התרשמותו. חמש שנים עם סמכים על השיניים הם בהחלט מעבר לשיגרתי אלא אם יש בעייה מיוחדת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים