השיניים זזו אחרי גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/08/2016 | 08:22 | מאת: אסתי

לפני כ-8 שנים היה לי גשר, הוא היה עליי שנה וחמישה חודשים, הסיבה ששמתי אותו היתה שן חלב שלא הורדתי בזמן ולכן השן החדשה צמחה מעליה. השיניים הסתדרו באמת יפה, אך לא שמו לי קיבוע. כיום השיניים הקדמיות שלי זזו ויצאו קדימה. האם אני יכולה לחזור למרפאה בתלונה על כי לא שמו לי קיבוע? זה לא חלק מהטיפול?

שלום אסתי לשיניים יש נטייה לזוז כל החיים. במידה והשיניים זזות מיד אחרי סיום הטיפול הרי היה צורך בשמירה מסוג כלשהו.יכול להיות קיבוע או פלטה. במקרה בו השיניים זזות אחרי שנים רבות התזוזה הינה תהליך טבעי , כפי שיכולה להתרחש לכל אדם, גם במקרה שלא עבר כלל יישור שיניים. לכן תשקלי ליישר שוב את השן ואחכ לשים פלטה לשמירצ מצב או קיבוע לשנים רבות. בברכה. צור צור

20/10/2019 | 14:19 | מאת: שיר כהן

הורדתי את הגשר והרופא אמר שהוא ישים לי את הקיבוע רק בעוד שבועיים.. השיניים יכולות לזוז לי?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים