שאלה בנוגע לתחום אורתודונטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/07/2016 | 22:51 | מאת: אליאור

השאלה שלי היא בעיקר כללית אל הנושא.. כאשר יוצאת שיטת יישור חדשה או שמפותח אמצעי חדש ליישור שיניים האם האורתודנט המחזיק בתעודת מומחה מחויב ללמוד את השיטה? כיצד זה עובד? למשל טכניקת אינויזליין או סמכים לינגואלים אני מאמין שבעבר הרחוק הם לא היו קיימים אז מה קרה כשפיתחו אותם? האם אורתודנט יכול ליהיות מומחה רק בסוג אחד של יישור? תודה רבה

שלום אליאור את השיטות החדשות ,כמו אינויזלין ולינגואל , האורתודונטים המומחים לומדים בקורסים והשתלמויות. בשנים האחרונות מלמדים את שתי הטכניקות גם במסלולי ההתמחות באוניברסיטאות והמחלקות לאורתודונטיה . בברכה, ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים