יישור שיניים שכשל במטרה לשיפור

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/07/2016 | 12:03 | מאת: נטע-לי

לפני כ-7 שנים התחלתי טיפול יישור שיניים, כאשר הובטח לי יישור בלסת תחתונה עם גשר חיצוני למשך חצי שנה ובלסת העליונה פלטה שקופה. הפלטה לא הועילה ומצב השיניים היום ללא שינוי ובלסת התחתונה הגשר יישר את השיניים אך הן בלטו החוצה (נאמר לי בעקבות ציפוף השיניים), בעקבות התחלפות האורטודנט במרפאה וסיבוך בירוקרטי נוסף שהיה שם לא הספיקו להתקין לי קיבוע ותוך זמן קצר השיניים זזו, גרוע יותר מהמצב הקודם. השאלה אילו פתרונות סמוים הכי מועילים היום בשוק לשיניים צפופות? האם גשר פנימי יעיל באותה מידה לשיניים צפופות

שלום נטע-לי ניתן לתקן צפיפות של השיניים בשתי טכניקות הנחשבות היום לאסתטיות ובלתי נראות או כמעט בלתי נראות. טכניקת אינויזליןמבוססת על פלטות שקופות המוכנות על פי הדמיה ממוחשבת של הזזת השיניים.כל תכנית הטיפול נבנת במחשב לפני הטיפול על פי תיכנון הרופא המומחה. הטכניקה השניה הינה טיפול עם "גשר פנימי" שאלה סמכים המודבקים מצידם הפנימי של השיניים. שני הפתרונות טובים ויש לבדוק מה מתאים למקרה שלך וגם עונה על הציפיות שלך. ממליץ לך לבדוק רק אצל רופא מומחה לאורתודונטיה . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים