יישור שיניים - אינוויזיליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/07/2016 | 18:36 | מאת: אורית

אהלן, אחרי התלבטויות רבות החלטתי להתחיל תהליך של יישור שיניים באמצעות אינוויזיליין. היום קיבלתי הצעת מחיר מרופאה אמינה ומוכרת והחלטתי לצאת לדרך. רגע לפני, כאן בפורום קראתי על שיטה דומה (או זהה?) בשם אורתוליין. האם מדובר פשוט בחברה אחרת שמייצרת קשתיות בדומה לאינוויזיליין? האם יש הבדלים מהותיים במחיר? איזו חברה תביא לתוצאות טובות יותר?

שלום אורית טכניקת אינויזלין כפי שכבר הבנת מתייחסת לקשתיות שקופות המאפשרות להזיז את כל השיניים בפה או מספר שיניים בודדות.ניתן להזיז באופן תלת מימדי כל שן ושן.הפלטות מיוצרות בארה"ב על פי הדמיה תלת מימדית במחשב. אורתוליין זו מעבדה בארץ היכולה להכין קשתיות להזזות קלות ביותר של שיניים בודדות,בכיווני תנועה פשוטים מבחינה תלת מימדית וללא הדמית מחשב לצורך הטיפול. תשאלי את הרופאה שלך האם טיפול מצומצם יכול להתאים ולהעשות עם פלטות של אורתוליין. ברוב המקרים יש צורך להזיז מספר רב של שיניים ולהרחיב את הקשתות, טיפול שאינויזלין הוא הדרך הנכונה והטובה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים