שן מסובבת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/07/2016 | 22:01 | מאת: נועם

יש לי שן קדמית ממש מסובבת ויש הטיה של כל שורש השן.. הבנתי שמבחינה אורתודנטית זו תופעה שמאוד קשה לטפל בה ודורשת המון זמן.. השאלה שלי אם בסוף הטיפול התוצאה תיהיה כמו שאר השיניים או שתמיד המראה שלה לא יהיה מושלם למרות היישור?

שלום גיא במידה והצורה האנטומית של השן תקינה הטיפול האורתודונטי יוכל ליישר את השן באופן מושלם. משך הטיפול תלוי במצב האם יש צורך להזיז רק את השן הקדמית או אולי גם שיניים נוספות כדי לפנות מקום. הליקוי המתואר אינו קשה אלא דורש סבלנות וזמן. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים