חיוך צר מדי לדעתי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/07/2016 | 21:17 | מאת: גיא

התחלתי טיפול יישור שיניים כשהבעיה המרכזית היא בשיניים החותכות העליונות. שאר בשיניים גם למטה וגם האחוריות בשתי הלסתות ישרות ואין בעיה בסגר.מה שמפריע לי שהחיוך שלי לדעתי צר.. הכוונה שכשאר אני מחייך לא רואים את השיניים האחוריות אלא רק הקדמיות. כאילו אין ביניהם חיבור וזה מפריע לי. אמרתי את זה לאורתודנט אבל הוא לא כל כך הבין אותי. הוא טוען שהן ישרות ויש לי הרגשה כאילו הוא לא רוצה לינגוע בהם שלא ליצור בעיה. כאילו להוריד מעצמו כאב ראש

שלום גיא אני בהחלט מבין את מה שאתה מתאר.לעיתים הסגר האחורי תקין אולם הקשתות של השיניים מוצרות ולכן לא רואים בזמן החיוך ופתיחת הפה את השיניים האחרויות. בדרך כלל הבעיה שיש הטייה של השיניים כלפי החיך והלשון. יתכן והתיקון ידרוש טיפול אורתודונטי בשתי הלסתות כדי לשמור על סגר תקין. תפנה לאורתודונט מומחה שמבין את תלונתך. בברכה ד"ר בועז צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים