לקראת סיום טיפול - אך לא מרוצה מהתוצאה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/06/2016 | 13:54 | מאת: אור

שלום, אני עם גשר קרוב לשנתיים. הרופאה שלי רוצה להוריד לי את הגשר כי מבחינתה הם יישורות, מנשך תקין וקשת עגולה. אך אם זאת אני רואה ועוד רואים ששני שיניים עדיין לא יישרות. רציתי לשאול: מה לעשות במקרה כזה שהרופאה מודיעה שנגמר הטיפול ואיני מרוצה (עדיין לא הסרתי את הסמכים, במפגש הבא). והאם במקרה קיצון אני יכול לעבור להמשך טיפול אצל אורטודנט אחר?

שלום אור הטוב ביותר להערכתי הוא להגיד לרופא מה בדיוק מפריע לך, ומדוע אתה חושב שיש צורך בהמשך טיפול ותיקון. אם הרופא רואה את מה שלדבריך מפריע לך ויש לו הסבר הגיוני לכך אז תסיים את הטיפול. במידה וההסבר אינו מספק אותך תפנה ליעוץ נוסף כך שתוכל לשמוע חוות דעת נטרלית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים