פתיחת מנשך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/06/2016 | 21:49 | מאת: רון

ד"ר שלום. במהלך טיפול יישור השיניים הוחלט להוסיף למטה סמכים לשיפור תוצאה. הרופא טוען שכרגע אי אפשר לשים קוביות למטה כי השיניים העליונות יפגעו בקוביות לכן יש לפתוח את המנשך. קיבלתי פלטה מיוחדת שאותה אני צריך להרכיב כמעט כל היום. שאלה ראשונה האם הכוונה של הרופא שהשיניים הטוחנות מפריעות או הקדמיות לצורך הרכבת הקוביות? שאלה שניה כמה זמן צריך לשים את הפלטה? 22 שעות זה בהחלט לא ריאלי בתור בנאדם עובד שמתנהל עם אנשים.

שלום על פי התאור הכוונה שהחותכות העליונות יפגעו בסמכים שיודבקו על החותכות התחתונות. במנשך עמוק יש חפיפה עודפת של השיניים החותכות העליונות על החותכות התחתונות. את הפלטה יש להשתדל להרכיב כמה שיותר זמן ביממה. כמות השעות תשפיע על מהירות השינוי. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים