יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/06/2016 | 23:01 | מאת: אנונימית

הי שלום, היישור שלי היתבסס ע"י הוצאת הלסת שלמטה כלפי חוץ עי הקוביות בשיטת הדימון. רופא החניכיים שלי אמר שהאורתודנט הוציא לי את השיניים מחוץ ללסת ושיש לי חניכיים דקות וזה יכול לגרום לנזק בעתיד. למה האורתודנט שלי לא אמר לי את זה??? מה אני יכולה לעשות עכשיו?

שלום עליך לחזור ולהתייעץ שוב גם עם האורתודנט המומחה שטיפל בך ביישור השיניים. קיימת האפשרות שמלחתחילה השיניים שלך היו בהטיה קדימה ורק עכשיו את מתייחסת לכך. במידה והשינוי התרחש לאחרונה עליך להקפיד לצחצח בעדינות על החניכיים כדי לא לגרום לשחיקת החניכיים הדקות. התאור לא מחייב שאכן תתרחש נסיגה בחניכיים או נזק עתידי. כמו כן אפשר לשאול את האורתודונט האם ניתן להקטין את זוית הטיית השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים