גשר שקוף תוצרת אורתוליין ישראל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/06/2016 | 14:50 | מאת: אביאל

שלום ד''ר, יש לי כמה שאלות לגבי גשר שקוף תוצרת אורתוליין ישראל. האם מספיק לנקות אותו רק ב RETAINER BRITE פעם ביום? או צריך 3 פעמים ביום לנקות אותו האם אפשר להשרות אותו במיי מלח? האם מותר לשתות איתו מיים שהם קרים ממש (מיי קרח) שאלה אחרונה וחשובה, כשהוא נמצא בפה ובטעות אני סוגר את הלסת חזק והשינים התוחנות או החותכות פוגעות בגשר, הוא יכול להישבר או להינזק ולזוז (להיתעווט) ? אציין שזה קורה לי מידי פעם כמו סוג של ריפלקס, זה בסדר? האם יש לך טיפים כלשהם לתת לגבי הגשר הנ''ל? אשמח שתענה לי תודה מראש ויום טוב

שלום אביאל השרייה פעם ביום עם הטבליות לניקוי מספיקה. מי מלח לא יזיקו. אני לא בטוח אם יועילו. מותר לשתות מי קרח. מים קרים לא פוגעים בפלטה. מים רותחים אסור. הפלטה לא תישבר מנגיסה חזקה עם השיניים מהלסת הנגדית. תהנה מהטיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים