קלינאית,שיוף,גשר.......

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/06/2016 | 10:47 | מאת: אני

שלום 1.למה צריך קלינאית תיקשורת לפני ששמים גשר ? 2.האם ניתן לשייף שיניים הם לא ישרות בסוף שלהן 3.האם כדאי להשתמש במכשיר סילונית ?

שלום במידה ויש דחיפת לשון יש צורך בקלינאית תקשורת. תיקון הרגל הלשון הלקוי יקל על הטיפול.הכוחות של הלשון מתנגדים לתנועת השיניים הרצויה והרופא נדרש להפעיל כח חזק יותר. כמו כן דחיפת הלשון תגרום בסיום הטיפול לנסיגה מהתוצאה שהושגה. ניתן לשייף קלות את קצה השיניים במידה והן משוננות סילונית הינו אמצעי מצויין לניקוי בנוסף למברשת השיניים בזמן הטיפול האורתודונטי. הסילונית מסירה שאריות גסות ומעסה את החניכיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים