גשר בשיניים-שינוי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/06/2016 | 03:23 | מאת: שירה

היי הורדתי את הגשר בכיתה יב זה היה לפני שנתיים בערך והייתי איתו 4 וחצי שנים. מאז התעקם לי השיניים למטה לא כולן טבל יש איזה 2 שיניים שזזו כזה והן ממש מפריעות לי. יש משהו לעשות כדי לישר אותן חזרה מבלי לשים עוד פעם גשר? אני מכירה מישהי שזז לה גם בשיניים הקדמיות בלסת העליונה ושמו לה קוביות על הדינים הספצפיות האלה- על הארבעה האלה

שלום שירה ניתן לבצע טיפול מצומצם . יכול להעשות לעיתים עם פלטה בלילה או עם סמכים(קוביות).במידה והשינוי קל הטיפול יהיה קצר בזמן, מספר חודשים. הבעיה מחייבת בדיקה כדי להעריך את הזמן ודרך הטיפול הרצויה. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים