סכנות בטיפול יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/06/2016 | 22:45 | מאת: ליאור

האם בטיפול יישור שיניים יש גם סכנות? תמיד מדברים על חיוך יפה ועל פעילות תקינה של השיניים אבל יש הרבה טענות נגד גם. טיפול יישור שיניים יכול לגרום לספיגת שורשים ולשינוי מבנה פנים לפעמים לרעה. שמעתי בנוסף שאם הבעיה לא ממש קריטית לא תמיד צריך לרוץ ולטפל כי יכולים ליהיות סיבוכים.. אשמח אם תגיד לי שאלו שטויות ושום דבר כי מאוד נלחצתי מהדברים האלה.. תודה

שלום ליאור הסכנות ששמעת עליהם נכונות. רופא מומחה שמבצע את הטיפול מודע לסכנות ולשינויים. לעיתים השינויים בפנים והשפתים אלה דווקא השינויים המבוקשים. ניתן לשלוט ולדעת מראש מה השינוי הצפוי.לכן, תשאל את הרופא המומחה שיטפל בך מה השינוי שהוא צופה לקבל. אם אין מטרה לשנות את הפרופיל והשפתיים ניתן לכוון לכך. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים