למה לשייף הרבה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/06/2016 | 15:42 | מאת: יעל

לחברה שלי יש גשר סמכים חיצוני -קוביות, ולא היו לה רווחים בכלל בשיניים ושייפו לה רק תשיניים שעליהם מונחות הטבעות שמחזיקות את הגשר, ואני שרוצה לעשות גשר פלטה שקופה בגלל שן אחת קידמית עקומה קצת כמו כנף אבל חייבת לציין שכל השיניים סימטריות והסגירה טובה הרופא אמר לי שאצטרך לשייף הרבה שיניים כדי לתת מקום. למה אני צריכה לשייף הרבה וחברתי לא?? ושמעתי על עוד הרבה בנות שעשו גשר טבעות ולא שייפו להן הרבה כמו אצלי.. חוששת מאוד... אתה חושה שאני צריכה ללכת לאורתודנט אחר? כי זה נראלי ממש מוזר

שלום יעל בדרך כלל לא נידרשים לשייף הרבה את השיניים.יתכן בהחלט שיוף קל אבל לא הרבה. האם הרופא שהתייעצת איתו מומחה לאורתודונטיה? תבדקי ותשמעי דעה של מומחה נוסף לפני שתפגעי באופן בלתי הפיך בשיניים. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים