כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/06/2016 | 17:54 | מאת: מאור

אני הייתי מטופל 7 חודשים בלסת עליונה שכבר כמעט ישרה מבלי לשנות סגר אחורי. הרופא טען שכדי להשיג 100 אחוז תוצאה יש להוסיף למטה גם.. אמרתי לו שאם כבר מטפלים ב2 לסתות אני רוצה לפתוח את קשת השיניים האחוריות שמעט נכנסות פנימה. יש לי בעיה בשן טוחנת אחת ממש מאחור שמצריכה מבנה והוא טען שאין אפשר לשים עליה קוביה לכן יש לשים פלטה בשבל מה שאני רוצה ולמטה יהיו סמכים שיאזנו גם. הוא טען שכרגע אי אפשר לשים קוביות למטה יש לעשות הגבהת מנשך אחרת זה יגע אחד בשני. האם התכנית הזאת נשמעת בסדר בגלל שם שמצריכה מבנה והאם התוצאה תיהיה זהה לתוצאה של קוביות בעקבות הפלטה העליונה? תודה

שלום מאור ללא בדיקה של הפה שלך לא ניתן לענות תשובה מלאה ונכונה. האם הרופא שמטפל בך מומחה? במידה וכן, הוא כנראה מנסה להסביר לך שהבעיה מורכבת והפיתרון דורש אמצעים נוספים. מקווה שעזרתי . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים