טיפול אורתודנטי אצל רופא שיניים שאינו מומחה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/05/2016 | 08:29 | מאת: טלי

שלום בתי עומדת להתחיל טיפול אורתודנטי בקופת חולים. נודע לי שהרופאה אינה מומחית באורתודנטיה. כמו כן נאמר לי שבד"כ הרופאים בקופות החולים אינם מומחים וכי יש בארץ מחסור במומחים. עוד נאמר לי שהרופאה בעלת 30 שנות נסיון באורתודנטיה אך אין לי כמובן אין לבדוק את זה..... האם העובדות שציינתי נכונות? האם זה יחשב חוסר אחריות מצידי ללכת על איפול שכזה? אשמח להארות

שלום טלי בהחלט רצוי לעשות טיפול אצל מומחה לאורתודונטיה. הידע , הנסיון והיכולת של המומחה יהיו תמיד טובים יותר ושיקול דעת רחב יותר מרופא שאינו מומחה. יש הרבה מומחים לאורתודונטיה שתוכלי לפנות אליהם. חפשי באתר של האגודה האורתודונטית ותוכלי לאתר מומחה במקום מגורייך. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים